Junior Adventure
Descopera aventura cu noi!


mariusNume: Marius Tripp
Varsta: 40 ani
Experienta: 13 ani
Comentarii:
Ghid rafting licentiat in Austria, Instructor snowboard licentiat in Austria, Instructor schi, Ghid Canyoning, Ghid High Ropes Parcour, Whitewater Rescue- Technician/Professional Guide.
Hobby: White Watter Kayak, Climbing, Paragliding.
Limbi straine: Germana, Engleza.

In prezent sunt animator in centrele de vacanta Junior Adventure.

 

medanaNume: Medana Pop
Varsta: 37 ani
Experienta: 12 ani
Comentarii:

“Noi facem scoala de schi din pasiune. Ca urmare grupurile sunt mici si atentia pentru fiecare copil este maxima.”Experienta vasta ca instructor de schi cu licenta in Austria si ca principal organizator de tabere schi si aventura pentru copii in Austria si Romania.

In prezent sunt animator in centrele de vacanta Junior Adventure.

 

tabere de vara

Nume: Vid Teodora

născută la Lugoj, în 28 noiembrie 1982,

absolventă a Colegiului Naţional „Coriolan Brediceanu“ şi a Facultăţii de Geografie-Turism Timişoara,  o iubitoare a muntelui şi a naturii. Părinţii, la rândul lor iubitori ai muntelui, au purtat-o pe Thea pe cărările montane încă de la vârsta de doi ani. A câştigat peste 20 de premii la schi alpin; practică schiul alpin, snowboardingul, alpinismul, escalada şi speologia.

 

tabere de vara

Nume: Martha Toth
Varsta:  24
De cand am fost copil, mi-au placut sporturile in special ski, snowboard, inot si sa petrec timp in natura. In momentul in care te joci cu copiii, redescoperi copilul din tine si de fiecare data este o experienta  minunata.

 

 

 

silviu
Nume: Silviu Silaghi
Varsta:  33
Iubitor de munte si natura, am batut cararile montane de mic copil. Practic alpinismul, escalada si schiul din pasiune si impartasesc cu drag experienta acumulata, cu cei mici.

 

alexandra
Nume: Alexandra Pop
Varsta:  18

Junior Adventure