Junior Adventure
Descopera aventura cu noi!


Zeci de copii din Timisoara au avut parte de cea mai aventuroasa vacanta din viata lor. S-au bucurat de aer curat, au facut excursii, focuri de tabara, catarari, au coborat in corzi, au participat la o multime de jocuri si concursuri si s-au distrat de minune.

tabaracopii15_b

Este vorba de piticii care au participat la taberele Junior Adventure organizate la Muntele Mic in aceasta vara de o timisoreanca, Medana Pop, care in timpul iernii este instructor de schi in statiunile aflate in Alpii austrieci, iar vara organizeaza aceste tabere in Romania. Copiii, cu varste pana in 14 ani, pot spune cu mana pe inima ca au avut o vacanta cu totul iesita din comun. S-au jucat si au invatat o multime de lucruri noi. Seriile din tabra Junior Adventure au inceput in 14 iunie, iar ultima se va tine din 29 august pana in 4 septembrie.

tabaracopii81_b

Micutii sunt cazati la un hotel de 3 stele vreme de o saptmana, iar pretul unui sejur, cu trei mese pe zi si o gustare la care se adauga o multime de activitati, este de 550 de lei si nu include transportul.

„Majoritatea instructorilor care au grija de copii au urmat cursuri de specializare in Austria. Taberele de supravietuire sau aventura ii ofera posibilitatea copilului sa invete cum sa aprinda un foc, care sunt plantele cu proprietati medicinale si cum sa le foloseasca, precum si sa se orienteze folosind o busola. Copiii vor mai avea ocazia sa acumuleze cunostinte de mediu, de explorare si de supravietuire in zone montane”, spune Medana Pop, organizatoarea taberelor.

tabaracopii88_b

Din programul unei zile obisnuite de tabara nu lipsesc drumetiile, montarea de corturi indiene, tiroliana, carnavalul, pictura pe fata, desenul pe hartie, piatra si lemn, lectiile de de prim-ajutor si, evident, focul de tabara.

tabaracopii98_b

Amanunte despre tabarele pentru copii gasiti la adresa www.junioradventure.ro sau la numerele de telefon: 0040722436631, 00436504366311.

text preluat din agenda.ro

Junior Adventure

O parere exprimata:

  1. ioana says:

    super tare merita sa mergi

Parerea ta